Systrarna Jönsson

Alla inlägg under januari 2009

Av Matilda och Linnea - 26 januari 2009 20:35

Faster Anna har nu pluppat ut en liten kille. Hon var här på lucnh idag, åkte vid 15 rycket. 17.45 hade hon och Joel rullat in till BB, 19.45 anlände lillpajken.


Under lunchen stog hon och gjorde typiska förlossningsdanser så vi trodde det var nära, men det här var riktigt snabba puckar.


Stort Grattis önskar familjen Jönsson/Skantz

Av Matilda och Linnea - 26 januari 2009 17:43

Jippi, vi fick biljetter till Bruce!!

Den 4 juni ska vi gå och se på honom.

Det blir jag, henrik, Viktor, Faster Jenny, Anna (Viktors syster) och Jennys kompis Emelia.


 Idag har Fastrarna varit här på lunch. Det serverade korvgryta med bulgur och chokladtårta till efterrätt. Vi kan nog säga att det ser ut som kusin kommer vilken dag som helst, och som Anna vankade här så e det nog verkligen snart.


Henrik var på Ikea idag, så nu har vi nya halllampor och även lite förvaring till skor. Vi börjar med skolådor som man kan stapla på varandra i klädkammaren.


Nej nu har Matilda gjort nr 2 och det e dags att byta tror jag minnsann.



Av Matilda och Linnea - 26 januari 2009 08:09

Det är måndag morgon och ny vecka.

Jag och Matilda sitter i soffan och har det bra. Matilda sitter i sin bumby.

Hon diggar den väldigt mycket, väldigt bra och snällt att vi fått låna den av Emelie.


Igår var Emelie och Dennis och Nettan  här på middag. Emelie hade tjatat hela veckan om att hon skulle få träffa Matilda eller Tilda som hon säger. Så hon var väldigt glad och nöjd när hon fick sitta med matilda i soffan.

Hon var dock en väldigt bestämd dam som inte ville äta kött, så min kyckling gick inte hem. Men chokladkakan jag bakat till efterrätt gick bra att äta :)


Idag ska vi se om vi får tag i biljetter till Bruce i juni, men jag e beredd och även faster Jenny är beredd vid datorn.

 Pappa Henrik ska även en snabbis till Ikea för att köpa dem halllampor som vi väntat på ska komma in.


Sen kommer vi träffa Faster jenny, hon var ledig och ville umgås.



Av Matilda och Linnea - 24 januari 2009 15:46

Idag har jag och Matilda inga planer. Vi tar det lugnt och städar lite hemma.

Har dammsugit och skurat golven. Städat badrummet till och med.

Och det bästa av allt jag har gjort en chokladtårta, ska ha den i morgon när Dennis, Nettan och Emilie kommer på middag.


Matilda har badat också, jag köpte i veckan en insats till hennes badbalja så att hon kan sitta där själva. Hon verkade digga det.

Har i veckan anmält oss till babysim, vi börjar den 12 mars i Solna.

Ska bli väldigt skoj, hoppas Matilda tycker det också.


Igår kväll var vi hemma hos farmor och farfar och åt pizza. Matilda var hur snäll som helst. Hon såg På Spåret med Farmor och Farfar, jag valde att se på Lets Dance. Henrik han testade Farfar gevär, farfar skulle nämligen ut och jaga idag.


Nu sitter Matilda i babysittern och har det gott jag sitter i soffan. Har ännu inte duschat eller hoppat ur pyjamasbyxorna. Men det e skönt att ha såna här dagar också.


I natt drömde jag förresten hela natten om att Matildas kusin kom, blev en kille som de skulle döpa till Olle Wesley Rinneby. Joel hade fullt upp med att göra ett schema när alla kunde komma på besök.



Av Matilda och Linnea - 23 januari 2009 10:12

Igår var jag och matilda på stan med Paulina och Amanda. Vi gick omkring lite, åt lunch och shoppade lite.

Lilla Amanda var hur glad som helst, skrattade mest hela tiden. Hon e ca 7 månader så hon vet verkligen hur man flörtar med folk :)


På kvällen var Viktor över och åt middag med oss. matilda var nöjd och glad tills halv åtta. Då började hon bli lite grinig, vid åtta var inget bra. Inget hjälpte. Tills Viktor tog henne och då tystnade hon. Sen höll det väl i sig i en timme sen tog jag henne och gav henne lite mat, så tystnade hon på det och somnade.


För det mesta nu så vakna hon en gång på nätterna och det e vid femtiden på morgonen, sen sover hon till halv åtta ungefär. Hon somnar nån gång mellan åtta och nio. Så Matilda är hur snäll som helst.


Nej nu ska vi ta och göra oss i ordning. Vi ska luncha med Sofia och Malua idag.



Av Matilda och Linnea - 21 januari 2009 21:04

Idag blev det en promenad till Solna C för att handla lite till dagens tjejmiddag. Kändes skönt att gå dit, få röra på sig lite.

 Men var inte lika duktig på vägen hem, då jag tog bussen.


Lagade  en kycklingpaj och en skinka/feta ost paj till tjejerna. Till efterätt blev det smulpaj med hallon. Alla var mycket nöjda och det var trevligt att träffa alla.

 Matilda skötte sig också, var snäll och trevlig. Hon satt i alla tjejernas knä och var så nöjd. Sög på sina händer och pratade emellanåt.


Nu ligger hon och sover och Henrik har kommit hem.

I morgon blir det träff med paulina och amanda och på kvällen kommer Viktor över på middag.



Av Matilda och Linnea - 21 januari 2009 11:12

Åhh förra sommaren var vi och såg Bruce Springsteen i Göteborg. Matilda låg i min mage då och sparkade och diggade till musiken. Nu kommer han till stockholm den 4 och 5 juni. Jag vill gå. Biljetterna släpps på måndag.  Jag ska ha biljetter.

Denna gång får dock inte matilda följa med om vi får biljetter.



Av Matilda och Linnea - 20 januari 2009 20:42

Just nu ligger mina älsklingar och sover. Den ena i sängen och den andra bredvid mig i soffan. Ni får gissa själva vem som sover var... en ledtråd, den som ligger bredvid mig har en grön pyjamas med en groda på :)


Idag har vi varit i Täby C med faster Anna och lunchat med Farmor Madde.

Hittade massa med fynd till Matilda som vanligt. Det e roligare att shoppa till henne än till mig själv. Jag vet inte vad som hänt med mig. Men köpte en kortärmad blus till mig själv, så det e ju alltid något.

Matilda fick massa med sommarhattar som hon kan ha i sommar. Kostade bara 10 kr st på Åhlens. Köpte 4 st till henne.


Efter Täby C åkte vi med Anna hem till henne och åt semlor och väntade på pappa. Sen blev det kebab hemma och bad för matilda.


Pappa  Henrik är förkyld, han fick väl ärva min förkylning så han ligger och sover nu, han har också jobbar 26 timmar i sträck så han e nog lite trött också.


I morgon tjejmiddag här, så  på dagen ska jag och Matilda bestämma vad vi ska bjuda på och åka och handla det.


Sov gott, jag ska snart joina min familj och sova jag med.

Presentation


MATILDA OCH LINNEA JÖNSSON

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards