Systrarna Jönsson

Alla inlägg under maj 2009

Av Matilda och Linnea - 3 maj 2009 08:50

Oj det har varit fullt upp sen i torsdags.

Vi firade Valborg på landet, var hur mysigt som helst.


Vi satt ute på verandan och åt grillat och bara hade det trevligt.

Det var jag, Henrik, Viktor, Anna, Joel, Johan, Karro, Madde och Olle. Och vi ska inte glömma Matilda och Filip då. Matilda sov under middag i sin nya resesäng som vi införskaffat. Sen blev vi kvar och sov första natten på landet för detta år. Det gick bra, Matilda sov i sin resesäng. Hon vaknade två ggr. Första gången tog det lite tid för henne att somna om. Tror inte hon e van vid att det e så mörkt i sovrummet. Tog nästan en timme att få henne att somna om.


Hon e inte riktigt frisk, på Valborg spydde hon ner sig själv fullständigt två ggr. Och den ena gången satt hon i bilbarnstolen så det var sanering av den för andra ggn. Hon börjar må bättre nu och förkylningen börjar försvinna men hon har lyckas smitta ner sin mamma.



Första maj var vi på middag hemma hos Kersti och Tomas för att fira Simon som fyllde 18 år. Det blev grillat och det var väldigt gott!



Lördagen var Matilda ute på landet igen med sin pappa och farmor och farfar. Hennes mamma var på Fannys möhippa.

Fanny fick åka motorcykel, flyga flygplan över stocholm, (jag fick följa med på flygturen-rekommenderar verkligen att åka sånt). Sen  blev det picknick  i det gröna. Vädret var toppen. Efter detta klättring och sen låg vi vid en pool och hade det gott medans Fanny fick ansiktsbehandling.

 Kvällen spenderades hos Fannys syster, där vi åt middag. Det var drinkbord bokat inne i stan. Men min förkylning satte stopp för mig att följa med, så jag sa hejdå och åkte hem och sov.


Idag blir det att kurerar sig och sen kommer äntligen Faster Jenny hem.


Presentation


MATILDA OCH LINNEA JÖNSSON

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards