Systrarna Jönsson

Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Matilda och Linnea - 16 januari 2011 20:44

Dagen har också bestått av besök. Anna och Viktor kom över med lunch och paket till tjejerna. Alla paket var ju Matildas. Allt är hennes just nu.

Vid 15 tiden kom även Fanny och Christian över på en fika.


Matilda tyckte det var toppen med besök, vädret var inte så skoj på förmiddagen för att göra något ute. Och hennes föräldrar hade haft en jobbig natt med inte mycket sömn så vi var inte så pigga. Så med folk som kom över som ville leka lite med henne än mig och Henrik var nog uppskattat. För oss har hon tröttnat på efter denna vecka hemma. Men tror det har varit bra att hon fått vänja sig med allt nytt.


Men i morgon blir det Dagis och tror Matilda kommer tycka det är helt underbart.

Vi pratade om Dagis i går vid middagen, och Matilda går då från bordet och kommer tillbaka med sin skor på och mössa och säger: Åka Dagis?

Tror hon längtar dit.


Till middag tog jag och Matilda ut och gick och köpte lite take away mat.

Det var halt men inte så farligt som jag trodde.


Nu dags för lilltjejen att äta igen.


        





Av Matilda och Linnea - 16 januari 2011 20:36

Vi tog en promenad hela familjen runt området, var väldigt skönt att röra lite på sig. Sakta med säkert ska man komma tillbaka till lite bättre form.


Efter lunch hade vi besök av Paulina och Viktor, Magnus, Therese och Oskar och Johanna. Matilda tyckte det var väldigt roligt att Oskar kom hit, men det märktes att hon var lite äldre. För hon passade på att köra med Oskar och bestämma allt.


Busade gjorde hon också efter middagen, då hade hon lyckas lägga en hel toalettrulle i toan och sen lite papper över det. Så Henrik gick på toaletten och när han skulle spola så gick det inte riktigt att spola och han fick  stoppa ner handen för att se vad det var som som hon hade lagt där.

Hon kan vår dotter!


      



Presentation


MATILDA OCH LINNEA JÖNSSON

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards