Systrarna Jönsson

Alla inlägg den 22 juli 2009

Av Matilda och Linnea - 22 juli 2009 20:15

Vi är nu i Porsgrunn, hemma hos Matildas mormor.


Resan till Oslo gick bra med Matilda, det var lite gnäll men inte så farligt. Jag hade inhandlat en stor påse majskrockar och packat en påse leksaker.

Men glädjen när vi kom fram till Pär och Tuva gick inte att ta miste på hos Matilda. Hon trivdes verkligen där, fanns ett stort golv att rulla runt på och massa med leksaker.


Tisdagen spenderade vi inne i Oslo. Vi så det nya Opera huset och gick omkring på det. Det var väldigt cool byggnad.

 Bilder kommer.


På kvällen på tisdagen satte vi oss i bilen och åkte till Porsgrunn. Där väntade fika och matilda tyckte det var så skönt att få komma fram och leka på golvet.


Idag har vi varit inne i byn och mormor shoppat lite kläder till Matilda. En overall och massa med reafynd på Lindex.

Till middag fick Matilda samma mat som oss för första gången. Vi åt lax och potatis. Mormor gjorde Matildas lax separat utan kryddor och salt och sen serverade detta med potatis till. Och detta åts upp av Matilda till stor glädje. Hon upp nästan hela portionen jag serverade.


Efter middagen fick matilda bada i vardagsrummet i min gamla badbalja som fanns kvar. Det var nog dagens höjdpunkt för Matilda. Hon plaskade och hade sig. Hon ställde sig till och med upp själv och stod upp i några sekunder.


Nu sover lilltjejen, hon var trött idag och somnade strax före halv åtta. Det var ett tag sen hon somnade så tidigt. Hon kanske börjar komma tillbaka till lite normal rutiner. För hon har när vi varit på landet somnat vid 21 tiden. Och det tycker nog jag är lite sent.


 Imorgon blir det en promenad till Porslinfabriken. Om det inte regnar.




Presentation


MATILDA OCH LINNEA JÖNSSON

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards